«Тринадцятий Апостол»
«Trzynasty Apostoł»

Ця книга видатного польського теолога і проповідника кс. Едварда Станєка вийшла друком в оригіналі 25 січня 1996 року, а в українському перекладі Євгена Ґолибарда – 1 січня 2007 року, тобто через 11 років після оригіналу.

Але від цього вона не стала старішою. Бо в цій книзі, що розкриває нам події, які відбулися понад дві тисячі років тому, йдеться про всіх нас сьогоднішніх; про проблеми, які сидять в нас самих, проблеми, з якими ми ходимо, працюємо і лягаємо спати, щоб із цими проблемами прокинутись ранком.

Це проблеми совісті й нашої відповідності (або невідповідності) Божому покликанню.

Савло – син аристократа–фарисея, у 15 років стає учнем Гамалиїла, а потім його аспірантом, захищає вчений ступінь, стає членом Синедріона, видатний фахівець з права Мойсея, переконаний іудей, котрий активно й ініціативно переслідує християн, раптом отримує Боже покликання і стає самовідданим бійцем за торжество Права і Правди Христової.

Покликання – що воно таке? Хто кличе, куди, до чого закликає?

Як стверджує Автор цієї книги, людину має щось наповнювати; наповнювати її душу, серце, розум. Людина може бути щасливою, лише коли наповниться Божою любов’ю, духом любові, завдяки якому може протистояти злу.


Strona: [1] | [2] | [3]




[Kto MY jesteśmy? / Хто МИ такі?] [Szukajcie – znajdziecie / Шукайте – знайдете] [Schemat strony internetowej / Схема Інтернет–сторінки][Log In]
2024 © Wszelkie prawa zastrzeżone - Eugeniusz Gołybard